Verkoop

Motor verkopen?

Wilt u uw motor verkopen? En wilt u dat dit zorgeloos gebeurd? Wij helpen u graag verder. Solo Moto werkt samen met  JeMotorVerkopen.nl.

Als u uw motor gaat verkopen kunt u proberen dit zelf te doen. U kunt dan bijvoorbeeld zelf advertenties plaatsen. U krijgt dan vaak onbekende mensen over de vloer die vaak interesse tonen, maar loze (lage) biedingen doen. Bij "je motor verkopen" gaat dit anders. Zodra u uw motor bij daar aanbiedt krijgt u vanzelf een vrijblijvend bod op uw motor.

Zodra u het bod accepteert wordt de motor bij u opgehaald. Uiteraard geheel gratis. U mag ook zelf uw motor brengen. U krijgt daar dan, in overleg, zelfs een vergoeding voor. Na het verkopen krijgt u uiteraard een officieel vrijwaringsbewijs.

Motor via Solo Moto verkopen en de beste prijs ontvangen?

Wij bieden ook de mogelijkheid om uw motor via ons te verkopen.
Dit houdt in dat wij de totale verkoop van u overnemen en dat u op die manier de beste prijs ontvangt.

Hoe werkt het;

Wij kijken samen met u wat uw motor verkoop waard is en wij maken met u een consignatieovereenkomst. Deze overeenkomst houdt in dat wij de motor voor u zo mooi mogelijk maken en hem op de bekende sites aanbieden. Mocht er zich een koper melden dan zorgen wij voor de eventuele inruil (maw, wij kopen deze zelf in), proefrit, de betaling en alle andere spannende dingen..

Omdat wij niet hoeven te investeren kunnen wij met een kleinere marge genoegen nemen waardoor u een beter prijs kunt ontvangen dan bij directe verkoop aan een inkoop partij. Doordat wij inruilen vergroot u uw verkoopkans en u loopt zelf geen risico's met proefritten, u hoeft niet onnodig mensen in huis te laten en u hoeft geen e-mails met heel veel vragen te beantwoorden.

Interesse om uw motor bij ons in consignatie te zetten?
Neem contact met ons op om te kijken of wij wat voor u kunnen betekenen.

Solo Moto Tiel

06 4087 1516
tiel@solomoto.nl

KvK 11057315
BTW NL1681.07.727.B.01

Ons adres
Lutterveldweg 18a
4005 LD Tiel

Routebeschrijving