Solo Moto Tiel, motorpassie sinds 1971.
Wij zijn het adres voor de aankoop van uw nieuwe (gebruikte) motor en het onderhoud daarvan.

Test

Occasions

Hier neemt u een kijkje in onze huidige voorraad. Wij zijn doorlopend op zoek naar de mooiste gebruikte motoren die er maar te vinden zijn waarbij kwaliteit op de eerste plaats komt! Alle motoren kunnen geleverd worden naar wens. Voor een vaste lage meeneemprijs, met of zonder garantie. U kiest
Onze occasions

MV Agusta F3

Onderhoud / reparatie

Voor onderhoud en reparatie bent u bij ons op het juiste adres. Wij werken accuraat en tegen een zeer gunstig tarief. Uw motor kan desgewenst voor een symbolisch laag bedrag gehaald en bezorgt worden zodat u van niemand afhankelijk hoeft te zijn. Wij beschikken over een dermate goede technische kennis en een schat aan ervaring waardoor wij ongeveer elk merk en type motor kunnen onderhouden.

Onderhoud / reparatie

Solo Moto

Solo Moto

In maart 1996 is Solo Moto geboren in Geffen (NB), het werd opgericht door Peter Vos (Oss) samen met zijn rechterhand Dennis Rikken.
1971-1992 Vos Oss
1992-1996 PV Trading (import)
1996-2013 Solo Moto Geffen BV
2003- 9/2016 Solo Moto Tiel BV (Pensioen Peter Vos) 
september 2016 Solo Moto Tiel in zijn huidige vorm

Meer over ons

Welkom bij Solo Moto Tiel

Een bekende en vertrouwde naam in een nieuw jasje. Solo Moto is de motorzaak waar je voor acceptabele prijzen een gebruikte motor koopt en waar je voor extreem interessante bedragen je motor kunt laten onderhouden. 

Wij werken er constant aan om onze eigen en toekomstige klanten tevreden te stellen door elke motorrijder de aandacht, service en advies te geven die hij of zij verdient. Omdat het in een motorbedrijf vaak erg hectisch kan zijn moet men regelmatig lang wachten en veel koffie drinken voor men aan de beurt is en dat is waar wij het verschil maken door duidelijke afspraken te maken en alles in te plannen. Dit houdt in dat als u met ons een afspraak maakt voor onderhoud, advies of een bezichtiging/ proefrit dat wij er dan voor u zijn en voor niemand anders. Op die manier kunnen wij u alle aandacht garanderen die u maar wenst. U heeft één aanspreekpunt en één persoon die alles voor u regelt.  


Maak een afspraak

 Solo Moto