Menu

WELKOM BIJ SOLO MOTO

Bekijk onze occasions

Onderhoud

Voor onderhoud bent u bij ons op het juiste adres. Acceptabele prijzen en duidelijke afspraken van band vervangen tot computer uitlezen u weet waar u aan toe bent.

Onderhoud en reparatie

Uw motor verkopen

Wij bieden ook de mogelijkheid om uw motor via ons te verkopen. Dit houdt in dat wij de totale verkoop van u overnemen en dat u op die manier de beste prijs ontvangt.

Uw motor verkopen

Financiering

Met het financieringsplan van NU Motorrijden is uw droommotor binnen handbereik. U kunt volgende week nog heerlijk op vakantie met uw nieuwe motor.

Een motor financiëren
Solo Moto: Passie voor motoren sinds 1990

Solo Moto: Passie voor motoren sinds 1990



Wij werken met

Kom bij ons langs!

Wij werken er constant aan om onze eigen en toekomstige klanten tevreden te stellen door elke motorrijder de aandacht, service en advies te geven die hij of zij verdient. Omdat het in een motorbedrijf vaak erg hectisch kan zijn moet men regelmatig lang wachten en veel koffie drinken voor men aan de beurt is en dat is waar wij het verschil maken door duidelijke afspraken te maken en alles in te plannen. Dit houdt in dat als u met ons een afspraak maakt voor onderhoud, advies of een bezichtiging/ proefrit dat wij er dan voor u zijn en voor niemand anders. Op die manier kunnen wij u alle aandacht garanderen die u maar wenst. U heeft één aanspreekpunt en één persoon die alles voor u regelt.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of opmerking? Of wilt u een afspraak maken? Bel ons op
06 - 40 87 15 16 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.